Bij Living27, een woonwinkel in Groningen, hebben wij kennisgemaakt met Annick. Een enthousiaste, geduldige vakvrouw die ons in eerste instantie in de winkel heel prettig hielp en meedacht met onze woonwensen en mogelijkheden. Aangezien we een hele woonkamer in te richten hadden en het lastig vonden om het geheel te overzien en knopen door te hakken, hebben wij Annick gevraagd voor een interieur advies compleet.

In een plezierig gesprek was er ruim aandacht voor onze ideeën en smaak. We werden aangemoedigd foto’s te maken van mooie spullen en om websites door te geven.  Annick schetste ons het tijdpad en hield tussendoor contact bij onduidelijkheden of ontwikkelingen.

De plattegrond, 3D beelden en het moodboard zagen er heel tof uit. De 3D beelden lijken bijna foto’s, zo levensecht! We herkenden vanuit onze wensen, de industriële look met aandacht voor kleur, licht, gezelligheid en veel groen. Maar het geheel is creatiever en spannender dan we zelf bedacht zouden hebben. Het vloerkleed, kleurvlak op de muur, dubbele roomdivider en wandlamp zouden we nooit bedacht hebben! Uiteindelijk alles (op het schilderij na) gekozen dat Annick bedacht had en het resultaat mag er zijn. Dank je wel en we raden je zeker aan!

G & E uit Groningen

Particulier

Copyright © Beyto 2020 All rights reserved | Developed and hosted by: Jeroen Lammersma

Annick

Davids

Copyright © Beyto 2020. All rights reserved.
Developed and hosted by: Jeroen Lammersma