Over Beyto

Welkom!

Beyto is opgericht door mij; Annick Davids interieurontwerper en stylist. Ik ben gediplomeerd binnenhuisarchitect. Met veel enthousiasme en passie voor interieur en styling ben ik mijn bedrijf gestart. Beyto staat voor huis/thuis in het Aramees (de oudste taal ter wereld)! Uiteindelijk draait het om het gevoel dat we bij ons huis krijgen, het unieke ‘thuis’ gevoel.

Ik vind het bijzonder om mensen te kunnen helpen met iets wat ik erg leuk vind om te doen, het geven van interieuradvies. De mensen achter het interieur leer ik kennen en samen met hen creëer ik een nieuw thuis of een kantoor die bij het bedrijf past.

Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat je in een interieur tot rust kunt komen. Dat er eenheid en balans is, dat het functioneel is en dat je er elke dag weer opnieuw van kunt genieten! Ik ben altijd opzoek naar de juiste balans. Een tikkeltje strak, maar niet te kil. Gezellig, maar geen kermis. Lichte interieurs met een rauw randje vind ik prachtig. En van aardetinten en natuurlijke materialen, daar kan ik geen genoeg van krijgen!

Naast mijn liefde voor interieur, houd ik mij ook bezig met fotografie. Neem voor meer foto’s en interieurinspiratie gerust een kijkje op onze blog en socials.

Uiteindelijk draait het om het gevoel dat we bij ons huis krijgen, het unieke ‘thuis’ gevoel.