Over Beyto

Welkom!

Beyto is opgericht door mij; Annick Davids interieurontwerper en stylist. Ik ben gediplomeerd binnenhuisarchitect. Met veel enthousiasme en passie voor interieur en styling ben ik mijn bedrijf gestart. 

Beyto staat voor huis/thuis in het Aramees ( de oudste taal te wereld)!
Uiteindelijk draait het om het gevoel dat we bij ons huis krijgen, het unieke ‘thuis’gevoel.

Ik vind het bijzonder om mensen te kunnen helpen met iets wat ik erg leuk vind om te doen, het geven van interieuradvies. De mensen achter het interieur leer ik kennen en samen met hen creëer ik een nieuw thuis of een kantoor die bij het bedrijf past.

Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat je in een interieur tot rust kunt komen. Dat er eenheid en balans is, dat het functioneel is en dat je er elke dag weer opnieuw van kunt genieten! Ik ben altijd opzoek naar de juiste balans. Een tikkeltje strak, maar niet te kil. Gezellig, maar geen kermis. Lichte interieurs met een rauw randje vind ik prachtig. En van aardetinten en natuurlijke materialen, daar kan ik geen genoeg van krijgen!

De natuur is voor mij belangrijk. Het geeft me de rust en ruimte die ik nodig heb. Wandelen in de natuur bevordert mijn creativiteit. Voor mijn werk als ontwerper is de natuur een grote inspiratiebron.

 
Annick Davids

Uiteindelijk draait het om het gevoel dat we bij ons huis krijgen, het unieke ‘thuis’ gevoel.