Diensten Beyto

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseer ik jouw woonwensen, behoeftes en levensstijl. Daarnaast bespreken we mijn werkwijze. Op basis van deze informatie creëer ik een passend plan voor jouw woning / zakelijke ruimte.

Laten we beginnen met het creëren van jouw droom thuis.

Annick Beyto

Online
advies

185,- /Per ruimte
  • Gemakkelijk en snel advies met contact per mail!

Interieuradvies
Compleet

1498,-
  • Een passend advies op maat + fotorealistische 3D beelden! v.a. 1.498,-
Meest gekozen

Interieuradvies
Basis

1198,-
  • Een passend advies op maat. Al v.a. €1.198,-

Styling
Advies

79,- / Per uur
  • Voor hulp bij het (af)stylen van een ruimte

*Exclusief reiskosten € 0,29 cent per kilometer buiten de stad Groningen.
*Kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht. Buiten de stad Groningen worden reiskosten in rekening gebracht.
*Alle prijzen zijn incl. BTW

Advies nodig bij je huis inrichten?

Een huis inrichten is erg leuk, maar niet altijd even makkelijk. Misschien weet je niet welke kleuren er het beste bij elkaar passen. Of welke meubels/accessoires je wilt laten terugkomen in jouw interieur.  Als je wel wat advies kunt gebruiken op het gebied van jouw huis inrichten, dan ben je bij Beyto aan het juiste adres voor de beste ondersteuning. Dankzij onze tips en adviezen zal het inrichten van jouw woning net even wat makkelijker worden. Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek. Goed om te weten is dat het kennismakingsgesprek gratis is en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek inventariseer ik jouw woonwensen, behoeftes en levensstijl. Daarnaast bespreken we mijn werkwijze.

Om je alvast een indruk te geven van de mogelijkheden, vind je hieronder een aantal pakketten. De prijzen zijn inclusief BTW.  Passen jouw wensen niet binnen een van de pakketten?  Of  ben je een zakelijke klant? We bespreken graag andere opties met je of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.

Daarbuiten geldt een reiskosten vergoeding van € 0,29 cent per gereden kilometer buiten de stad Groningen.

Krijg een passend interieurontwerp voor jouw interieur

Als het aankomt op een huis inrichten dan heb je bij Beyto talloze mogelijkheden om uit te kiezen. Wij maken graag een passend interieurontwerp voor jouw woning/zakelijke ruimte. Heb je bijvoorbeeld een aantal kleine vragen op het gebied van een woonkamer ontwerpen die je wilt stellen, dan staan we voor je klaar met een online advies. Middels dit advies krijg je snel en eenvoudig advies via de mail. Dankzij deze handige tips en tricks kan je geheel zelf aan de slag met het ontwerpen van de woonkamer (of iedere ander ruimte) bij jou thuis.

Heb je nog wat meer advies nodig bij een woonkamer ontwerpen?

Wil je van jouw interieur/ zakelijke ruimte een samenhangend geheel, waarin alles op elkaar is afgestemd en het volledig bij je past? Kies dan voor interieuradvies Compleet of een interieuradvies Basis. Wij helpen bij het maken van lastige keuzes en werken alles tot in de detail voor je uit. Met een interieuradvies Compleet bekijk je je aanstaande interieur van verschillende kanten door middel van fotorealistische 3D visualisaties. Op deze manier krijg je een erg goed beeld van het interieurontwerp. Tijdens de gesprekken neem ik altijd de tijd om te luisteren naar wat jij terug wilt laten komen in de woning. Aan de hand van onze gesprekken ga ik aan de slag om jouw huis in te richten op een manier die precies aansluit bij wat je al die tijd al voor ogen had.

Als je bepaalde vragen hebt over de mogelijkheden neem dan gerust even contact met ons op. We leggen je met plezier uit hoe onze stylist te werk gaat en wat je allemaal kunt verwachten bij het afnemen van een pakket. Door al je vragen te stellen weet je precies wat je kunt verwachten. Zo wordt het net even wat makkelijker om een keuze te maken. Laat jij je woning inrichten door iemand met oog voor detail en een hoge mate van kennis en expertise op het gebied van interieurontwerp en styling?

Nieuwsgierig geworden? Neem vandaag nog contact op.

Wil jij je huis inrichten maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is het een verstandig idee om gelijk even contact met ons op te nemen. Samen met jou gaat onze interieurstylist om de tafel zitten om te zien wat je graag wilt creëren. Voor je het weet zal jouw interieur helemaal aansluiten bij je persoonlijke smaak. Een passend interieurontwerp op maat, een interieur waar je iedere dag weer van kunt genieten!