Kunst: Art in Return

Kunst: Art in Return

Mijn hart ging sneller kloppen toen ik de kunst van Annemieke van Beek (Art in Return) voor het eerst zag. In dit blog maak je kennis met het unieke werk van deze kunstenares en lees je onder andere meer over haar inspiratiebron(nen) en mindset!

Annemieke van Beek was ruim 25 jaar werkzaam in de mode, altijd met plezier, maar gooide het roer om toen haar werk haar niet meer gelukkig maakte. Naast het Amsterdam Fashion Institute heeft ze ook gestudeerd aan de kunstacademie in Breda. Annemieke besloot haar creativiteit te benutten en gaf de kunst een kans. Dit was de start van Art in Return in 2019.

Nu is het tijd voor haar om haar hart en haar handen te volgen en inspirerende kunstwerken te maken waar iedereen van kan genieten. En als je het mij vraagt is dat haar nu al meer dan gelukt.

Grafische reliëfs

Met Art in Return maakt Annemieke grafische reliëfs.  Haar werk is grafisch, rustiek en speelt altijd met het licht.

‘’ het uitgangspunt in mijn creatieproces is altijd het licht’’.

De werken veranderen door schaduw en lichtspel. Licht brengt onverwachte kleurnuances naar boven. Als Annemieke een opdracht krijgt, wil ze dan ook eerst weten waar het stuk komt te hangen.

Inspiratie

Annemieke is geïnspireerd door haar reizen en door de zon, maan en lichtstralen. Dit zie je ook terug in de vormen die zij creëert.
Met scherpe messen snijd ze vormen uit karton.

Als kunstenaar houdt ze van de eeuwige stroom van creatieve en positieve energie.

Persoonlijk

Wat ik nou zo bijzonder vind is dat je een kunstwerk door haar kunt laten maken, volledig gepersonaliseerd. Dus in vrijwel iedere maat of kleur die jij wenst. Het wordt met liefde ontworpen en wat mij natuurlijk enorm aanspreekt is handgemaakt.

Wil je meer zien van Annemieke haar prachtige werken? Klik dan op onderstaande link:
https://artinreturn.nl/

Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jij ervan vindt. Laat het weten in een reactie hieronder of misschien ben jij al trotse eigenaar van een van deze unieke exemplaren. Laat je me dit dan zien met de hashtag: #beytostyling ?

Liefs,
Annick

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *