Je eigen thuis spa creëren, dat doe je zo.

Je eigen thuis spa!

Heerlijk om even te ontspannen en je terug te trekken. Tijd voor jezelf en lekker relaxen!
Warm water, kaarsjes aan en misschien zelfs een muziekje. Dit kan allemaal in je thuis spa.
Vaak word de badkamer een beetje weggeschoven als minder belangrijk in ons interieur. Maar waarom?

Juist hier is ruimte om eens echt aandacht aan jezelf te besteden. Wist je bijvoorbeeld dat we gemiddeld 7 tot 12 minuten per keer onder de douche staan en dat we dan gemiddeld 6 liter water per minuut gebruiken? Dat is bij dagelijks douchen zo’n 1,5 uur per week. En dan heb ik het alleen nog maar over douchen. We doen er onze nagels, poetsen onze tanden en maken ons klaar voor een nieuwe dag. Kortom we brengen er best veel tijd door!  Des te meer reden om aandacht aan deze ruimte te besteden en een heuse thuis spa te creëren.

Hoe creëer ik mijn thuis spa?

Het thuis spa gevoel creëer je door, om te beginnen, de wand(en) een donker kleurtje te geven. Een donkere badkamer wordt steeds populairder. Dit zorgt voor een geborgen gevoel en een warme/intieme sfeer. Ook lijkt een donkere badkamer rustiger als je gebruik maakt van twee tot drie kleuren. Dit kan ook prima in een kleine ruimte. Combineer dit met goud/koper kleurige details om wat luxe in te brengen. Kleed het vervolgens aan met natuurlijke accessoires van bijvoorbeeld hout, steen of riet. Groen doet het ook goed in je thuis spa (als je hier de ruimte voor hebt natuurlijk). Groen heeft namelijk ook een ontspannende werking op de mens. En dat het ook nog eens erg leuk staat ontken ik niet..

De badkamer hoeft natuurlijk niet meteen helemaal zwart te zijn. Je kunt ook denken aan donker grijs, groen of misschien wel blauw. En dit kun je dan ook weer erg goed combineren met wit. Wit zorgt voor een frisse look in je donkere badkamer. Denk aan badkameraccessoires, tegeltjes en misschien wel een hele wastafel of badkuip. Het contrast zorgt ervoor dat het totaal niet te ”zwaar” aanvoelt.

Nou ben ik erg benieuwd wat jij vindt van een warme/intieme sfeer in de badkamer. Misschien heb je het thuis ook of ben je het van plan. Laat het me weten in een reactie! Vergeet trouwens ook niet je favoriete badproducten en geurkaarsjes een mooi plekje te geven in je spa..

\Wil je nou wat unieke badkameraccessoires shoppen in stijl? Klik dan hier.
Deze prachtige producten kun je vervolgens op je gemak bestellen via info@beyto.nl

Geniet!

Liefs,
Annick

Bron: Pinterest | H&m home | Lene Bjerre

2 reacties

  1. Het lijkt mij ook erg fijn om een spa in mijn huis te creëren. Een bubbelbad of een zwembad in mijn tuin lijkt mij ook heerlijk. Ik ben erg benieuwd wat het kost om dit te onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *