Introductie eigen onderneming: Beyto

Houd je ook zo van een frisse start die je kunt maken in het nieuwe jaar? Ik wel! Een nieuw jaar staat voor nieuwe uitdagingen & nieuwe kansen. In 2018 heb ik hard gewerkt aan het opzetten van mijn eigen interieur onderneming. En vorige week  lanceerde ik al mijn eigen website. Een goede start van het jaar 2019! Vandaag schrijf ik mijn allereerste blog voor Beyto.

Wat is Beyto?
Beyto is een studio die diensten levert op het gebied van interieuradvies en -styling. Bij Beyto kun je terecht voor al je woonvragen, inspiratie en een passend advies op maat. Beyto staat voor huis/thuis in het Aramees (de oudste taal ter wereld!). Want wat is er nu belangrijker dan je echt thuis voelen?

Laat ik mezelf ook even introduceren: Mijn naam is Annick Davids en ik heb een enorme liefde voor interieur en styling. Daarnaast houd ik me bezig met fotograferen. Ik was altijd al gefascineerd door interieur, kleuren, materiaal en vooral mooie beelden. Ik breng dan ook graag mijn passie voor interieur en styling op jou over!  Als je het leuk vindt, kun je meer foto’s en inspiratie vinden op mijn socials onder de naam beytostyling.

In mijn vrije tijd breng ik, net als  de meesten onder ons, graag tijd door met vrienden en familie. Of eh, gewoon lekker op de bank!

Volg Beyto om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Veel inspiratie toegewenst!

Liefs,
Annick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.