Een zomers interieur creeër je zo

De zomer is het seizoen van de zon, dus een zomers interieur is naar mijn mening vooral licht en luchtig. Bij Beyto zijn we fan van de natuurlijke tinten maar in de zomer zien we geel vaak terugkomen in accessoires. De kleur van de zon, zonnebloemen, citroenen, het geeft ons allemaal een zomergevoel. Thuis vind ik het dan ook heel leuk om in de zomer te decoreren met zachte geeltinten, citroenen op een schaal en met olijftakken. Ik geef je graag een aantal tips om jouw interieur te veranderen in een echt zomerinterieur.

Tips voor een zomerinterieur

  1. Lichte en frisse tinten toepassen.
  2. Luchtige en natuurlijke materialen, denk aan leuke manden van riet of rotan.
  3. Het buitengevoel naar binnen brengen door te decoreren met takken, planten en strandachtige verzamelingen. De olijf doet het bijvoorbeeld altijd goed of een takje met hele fijne bloemetjes.
  4. Organische vormen zijn al een tijdje hot, maar passen ook weer erg goed in het zomerse interieur.
  5. Misschien een leuke print van een palmboom in een lijst? Zomer ten top!
  6. Denk met accessoires niet alleen aan natuurlijke materialen maar ook aan natuurlijke vormen. Bijvoorbeeld; oester schaaltjes, zeesterren en vaasjes in de vorm van zee koraal of bloemen.

Ik ben benieuwd wat jij in de zomer doet om het zomergevoel in huis te krijgen. Laat het me weten of tag ons met #beytointeriors
Leuk om te weten is dat wij ontzettend veel leuke zomerse items (zie foto’s) in de winkel hebben om jouw huis mee te decoreren. We adviseren je graag!

Liefs,
Annick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *