DIY: Zelf aan de slag met een vtwonen diy kastje

DIY: Zelf aan de slag met een vtwonen diy kastje

Dit leuke kastje zag ik in het nieuwste nummer van vtwonen. Ik ben heel eerlijk gezegd niet zo’n DIY ‘er.. En voor de mensen die niet weten waar DIY voor staat, dit staat voor: Do It Yourself. Ja tuurlijk zijn er mensen die dit nog niet weten.. soms gaat het zo snel met al die afkortingen en hypes, dat het voor een gedeelte mensen nog  ‘wartaal’ is terwijl half Nederland er al super druk mee is.

Maar goed, ik ben dus zelf niet zo’n DIY’er. Ik ben meer van het kopen, neerzetten en stylen. Tot ik in dit laatste nummer van vtwonen dit leuke kastje zag.. zelfs ik ben gaan lezen hoe je dit kunt maken en wat je hiervoor nodig hebt. Super leuk!

Helaas heb ik hem zelf (nog) niet gemaakt maar wilde ik wel even de link delen met iedereen die dit kastje nog niet gespot heeft in de vtwonen.

Hier heb ik de link voor je: https://www.vtwonen.nl/inspiratie/diy/diy-flexibel-kastje/

Wat ik er nou zo leuk aan vind is dat je hem op verschillende manieren kunt indelen en hij multifunctioneel gebruikt kan worden! Want die mooie planken kun je ook als dienblad gebruiken. Hoe grappig!?

Wat vind jij ervan? Laat het weten in een reactie!

Liefs,
Annick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.