De nieuwe kleur van het jaar 2021: Brave Ground

De kleur van het jaar 2021!

Ieder jaar in september is het weer tijd voor de nieuwe kleur van het jaar. Vlak voor de oktober woonmaand. Als je dan lekker bezig wilt in huis, dan heb je meteen een idee van de nieuwste kleur en kleurcombinaties. En ieder jaar ben ik weer erg benieuwd naar de nieuwste trend kleur. Dit jaar is: Brave Ground uitgeroepen tot kleur van het jaar 2021! Vandaag werd deze kleur gepresenteerd, en dit hebben we natuurlijk LIVE gezien als interieur liefhebber.

Flexa Kleurexperts hebben voor Brave Ground gekozen:
‘’ Een versterkende kleur die draait om natuur en eenvoud. Een warme, aardse toon die een gevoel van stabiliteit, groei en potentieel geeft en een stevige basis biedt voor verandering en creativiteit in huis’’.  Aldus, Flexa.

Het is een kleur, waar ik wel weer heel blij van word en die goed binnen de stijl van Beyto past: natuurlijk, eenvoudig en warm.

Brave Ground

Ik heb wat inspiratie om met jullie te delen, om jullie een beetje een idee te geven hoe je deze kleur kunt toepassen in jouw interieur. Persoonlijk vind ik de kleur zelf heel mooi. Maar ik kan me voorstellen dat het voor veel van jullie misschien niet spannend genoeg is. Wanneer je deze kleur gaat combineren met terra, diep blauw, groen, zacht geel, roze en misschien zelfs zwart dan zal je zien dat Brave Ground kleuren ondersteunt en ze kan versterken. En dat het harde kleuren kan verzachten.. Ja, ik ben wel fan!

Bron: Flexa, NordicDesign

Wil je er meer van zien, ga dan snel naar Flexa.nl
Wat vind jij van de nieuwe kleur van het jaar? Misschien heb je er al wel hele leuke ideeën mee. Ik ben benieuwd!
Laat het me weten in een reactie.

Liefs,
Annick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *