Binnenkijken in een nieuwbouw woning met woonkamer op eerste verdieping: ”Dit huis nodigt uit om tot rust te komen”.


Bewoners
Wie: Olav & Karlijn, een gezellig en bijzonder gastvrij stel
Waar: Groningen sinds september 2022
Woonsmaak: Design met Ibiza invloeden

Olav en Karlijn kochten een nieuwbouw woning met de woonkamer op eerste verdieping en beneden een ruime woonkeuken. Uitgangspunten bij het inrichten van deze woning waren: een rustig samenhangend geheel. Er werden geen oude meubels mee verhuisd. Alles moest dus nieuw. Het valt niet altijd mee om sfeer en karakter aan te brengen in én een nieuwbouw woning én alles nieuw aan meubels. Maar zie hier: een prachtig interieur die echt uit nodigt om tot rust te komen met toch zijn eigen karakter. Ton- sur-ton aarde tinten, organische vormen en unieke items als eyecatcher.


Bewoners aan het woord

‘’Ons oude huis was van alles bij elkaar. We wilden in ons nieuwe huis graag een geheel. Daarnaast wilden we echt rust creëren. Dat is heel goed gelukt! Annick heeft hele mooie combinaties gemaakt met verschillende kleuren en materialen. Een behang in de keuken hadden wij zelf ook nooit bedacht. We zijn nog steeds elke dag blij met ons paleisje’’

 

”Een behang in de keuken hadden wij zelf ook nooit bedacht”.

karlijn



‘’Dit huis nodigt echt uit om tot rust te komen. Rust was dan ook een belangrijk uitgangspunt voor Karlijn en Olav, het is dan aan mij om de juiste kleuren en materialen bij elkaar te zoeken tot ik de juiste balans heb. Zelf vond ik het van groot belang dat ik de ruime keuken beneden en de woonkamer op de eerste verdieping optisch met elkaar zou verbinden, dezelfde sfeer zou laten ademen. Dat doe ik door kleur en ik werk graag met stoffen. Beneden kom je zeker een keer iets tegen wat boven weer terugkomt’’.

— Annick

Ton-sur-ton aardetinten, organische vormen en natuurlijke materialen

Ontwerp: Annick Lahdo-Davids, Beyto interiors
Fotografie: Dorien Paymans, Studio Enso
Styling: Annick Lahdo-Davids, Beyto interiors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *