Interieuradvies Compleet

Interieuradvies Compleet v.a. € 1.498,-

Wil je van jouw interieur/ zakelijke ruimte een samenhangend geheel, waarin alles op elkaar is afgestemd en het volledig bij je past? Kies dan voor interieuradvies compleet. Beyto helpt bij het maken van lastige keuzes en werkt alles tot in de detail voor je uit. Met een interieuradvies compleet bekijk je je aanstaande interieur van verschillende kanten door middel van fotorealistische 3D beelden. Op deze manier krijg je een erg goed beeld van het gegeven advies!
Wat krijg je?
Geen enkel interieur kan hetzelfde zijn want we zijn allemaal verschillend. Wij vinden het belangrijk dat het interieur persoonlijk is en dat het past bij jouw wensen. Rust, eenheid, functionaliteit en balans zijn een aantal punten die wij belangrijk vinden. We leggen je graag middels onderstaande stappen uit hoe we jouw interieur ontwerpen.
 
*Exclusief reiskosten € 0,29 cent per kilometer buiten de stad Groningen.
*Kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht binnen een straal van 25 km. 
*Alle prijzen zijn incl. BTW

Wat krijg je?

Hieronder volgen de stappen

1. Kennismakings gesprek

Er wordt een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseer ik jouw woonwensen, behoeftes en levensstijl.

2. Moodboard

Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek maak ik een moodboard om de sfeer te bepalen.

3. Indelings plattegrond(en)

Ik ga aan de slag met het tekenen van een plattegrond van jouw woning, hiervoor bedenk ik verschillende indelingen en werk ik de definitieve indeling verder uit.

4. 3D impressie(s)

Aan de hand van de definitieve indelingsplattegrond ga ik aan de slag met het maken van fotorealistische 3D beelden van jouw interieur. Waarschijnlijk ben je ontzettend benieuwd naar jouw aanstaande interieur! Aan de hand van deze 3D beelden kun je mijn ontwerp van verschillende kanten bekijken.

5. Kleur- en materiaal advies

Ik maak een duidelijk overzicht van alle kleuren en materialen die gebruikt worden in het ontwerp. Aangevuld door waar mogelijk (stof)stalen.

6. Aankoopoverzicht

Je ontvangt een overzicht van alle gebruikte producten in het advies.

7. Presentatie

Het ontwerp wordt aan jou gepresenteerd! Hierna kun je aan de slag gaan met het realiseren van jouw droom interieur. Alle beelden ontvang je digitaal en/of in een map.

Kijk gerust eens bij mijn portfolio voor voorbeelden!