Interieuradvies Basis

Interieuradvies Basis v.a. € 1.198,-

Weet je exact wat je wil met jouw interieur/ zakelijke ruimte maar niet precies hoe? Of mist er persoonlijkheid? Kies dan voor interieuradvies basis. Samen kijken we wat er nodig is om jouw interieur/zakelijke ruimte helemaal af te maken. Een passend advies voor een kleiner budget.
Wat krijg je?
Geen enkel interieur kan hetzelfde zijn want we zijn allemaal verschillend. Wij vinden het belangrijk dat het interieur persoonlijk is en dat het past bij jouw wensen. Rust, eenheid, functionaliteit en balans zijn een aantal punten die wij belangrijk vinden. We leggen je graag middels onderstaande stappen uit hoe we jouw interieur ontwerpen.
 

*Exclusief reiskosten € 0,29 cent per kilometer buiten de stad Groningen.

*Kennismakingsgesprek is vrijblijvend en wordt niet in rekening gebracht binnen een straal van 25 km.

*Alle prijzen zijn incl. BTW

Beyto advies

Wat krijg je?

Hieronder volgen de stappen

1. Kennismakings gesprek

Er wordt een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseer ik jouw woonwensen, behoeftes en levensstijl.

2. Moodboard

Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek maak ik een moodboard om de sfeer te bepalen.

3. Indelings plattegrond(en)

Ik ga aan de slag met het tekenen van een plattegrond van jouw woning, hiervoor bedenk ik verschillende indelingen en werk ik de definitieve indeling verder uit.

4. Kleur- en materiaal advies

Ik maak een duidelijk overzicht van alle kleuren en materialen die gebruikt worden in het ontwerp. Aangevuld door waar mogelijk (stof)stalen.

5. Aankoopoverzicht

Je ontvangt een overzicht van alle gebruikte producten in het advies.

6. Presentatie

Het ontwerp wordt aan jou gepresenteerd! Hierna kun je aan de slag gaan met het realiseren van jouw droom interieur. Alle beelden ontvang je digitaal en/of in een map.